fbpx Skip to content

Wat is LEAP

LEAP staat voor Lifeforce Energy Awakening Process. Het is een natuurlijke en directe overdracht van levensenergie. Deze levensenergie die wij als mens allemaal bezitten sluimert vaak in ons.  LEAP fungeert als katalysator in het ontwaken en activeren van deze krachtige levensenergie. Eenmaal ontwaakt, vindt er een diepgaande herbedrading plaats in de hersenen en het centrale zenuwstelsel.

Het proces is gebaseerd op de wetenschap van vibratie en trillingen. Door vibratie te creëren in hersengolven en interne processen vinden er verschuivingen plaats. Lagen van geconditioneerde mentale beperkingen en blokkades die zich gedurende het leven opbouwen mogen worden afgepeld. Denk hierbij aan traumatische ervaringen of diepgewortelde conditioneringen en patronen.

LEAP is het pad van overgave. Het is een natuurlijk en intuïtief energetisch proces, waarbij geen middelen worden gebruikt. Hoe meer het lukt je verwachtingen en controle los te laten, des te  makkelijker de overgave aan de flow van de energie in het moment.

In alle veiligheid brengt het precies wat je systeem op dit moment nodig heeft en aankan. LEAP brengt transformatie teweeg en zal uiteindelijk resulteren in een metamorfose van zowel lichaam als geest. Het zal je begeleiden om terug te stappen in je authentieke kracht, meer in flow, vervulling en vreugde van het bestaan

LEAP sessie

Tijdens een LEAP-sessie lig je op een yogamat. Er wordt muziek afgespeeld om je te ondersteunen in het proces en de facilitator raakt je intuïtief aan op bepaalde punten op het lichaam. Het enige dat van je wordt gevraagd, is je lichaam en geest te ontspannen om je aan het proces over te kunnen geven. Alles wat zich voordoet mag ervaren worden.

Sommigen beschouwen het als een zuiverende ervaring of iets dat hen diepe inzichten of realisaties geeft. Voor elk individu is de ervaring uniek, Een breed scala aan verschijnselen kunnen tijdens een sessie optreden:

 • •Energiek: stil liggen maar de energie door je lichaam voelen stromen
 • Visueel: licht, kleuren of afbeeldingen zien, astrale reizen, heilige geometrie, visioenen
 • Emotioneel: woede, verdriet, vreugde, angst, gelach… doorvoel de emoties zonder ze te onderdrukken zodat ze kunnen worden losgelaten. Misschien wil je schreeuwen, lachen of huilen, en dat is allemaal welkom.
 • Kinesthetisch: lichaamsbewegingen, strekken, yogahoudingen, schudden, mudra’s. Laat je lichaam op eigen kracht bewegen zonder dat de geest zich er mee bemoeit. Alle bewegingen zijn welkom.
 • Gelukzaligheid, eenheid, verbinding met de bron

Het kan zijn dat je de eerste paar sessies helemaal niet veel voelt. Toch wordt wel opgemerkt dat er innerlijke veranderingen plaatsvinden tussen de sessies door. Niet iedereen is er even gevoelig voor, maar je voelt altijd wel iets. Het is een kwestie van tijd. Hoe meer je contact maakt met deze energie van binnen, hoe dieper het gaat. Elke sessie is anders.

En ja het is een opruimproces. Soms komen er dingen aan de oppervlakte die je liever niet ziet, voelt of ervaart. Maar er komt niets naar boven wat je niet aan kunt. Het enige dat gevraagd wordt, is om er doorheen te gaan om spanning en blokkades los te mogen laten. De opruiming zorgt uiteindelijk voor meer voldoening in het leven.

Het wordt aanbevolen om deel te nemen aan een reeks van 3 tot 5 sessies om de meest gunstige ervaring te hebben.

 

Wat kan LEAP jou brengen

 • Meer mentale helderheid, gevoelens van rust, vrijheid en vreugde, leven in het huidige moment
 • Verandering in gewoonten, levensstijl, eetpatroon en slaappatroon
 • Genezing op vele niveaus kan plaatsvinden – fysiek, emotioneel, cognitief, psychologisch, seksueel, spiritueel.
 • Staten van diepe gelukzaligheid, harmonie, vreugde en tevredenheid
 • Toename van de algehele energie en vitaliteit
 • Bevrijding en verlichting van stress en spanning in je lichaam
 • Het afpellen van de lagen van geconditioneerde mentale, emotionele, sociale en culturele beperkingen
 • Begrijpen en loslaten van beperkende overtuigingen
 • Emotionele bevrijding en het overwinnen van traumatische ervaringen
 • Meer vertrouwen, veerkracht en daadkracht
 • Meer verbonden met je intuïtie
 • Meer afstemming met je ware zelf en doel
 • Verbeterde creativiteit en productiviteit
 • Verschuiving naar een bewuster leven

elke keer weer.

”’In total silence, it’s that river that flows from the cosmos and into your heart. It was dancing from the higher self, and I was simply watching it move to the flow of the universe.”’ – Pi Villaraza,

LEAP OPEN CLASS
€ 55,-

LEAP OPEN CLASS is een groepssessie van maximaal 15/20 personen. De muziek wordt afgesteld op de energie van de groep. De overgave wordt begeleidt met een meditatie. Er is voor en na aandacht voor het proces en integratie van de energie en ervaring.

Het is mogelijk om een LEAP OPEN CLASS toe te voegen aan een retreat of evenement. Vraag naar de mogelijkheden bij interesse.

De komende LEAP sessies zijn terug te vinden onder het kopje agenda.

LEAP SEMI PRIVATE
€ 88,-
 • LEAP SEMI PRIVATE is een groepssessie van maximaal 10 personen.  De muziek wordt afgestemd op de energie van de groep. Er is veel aandacht voor integratie en aankomen in je lichaam om dieper de overgave te ervaren.  Wil je een LEAP SEMI PRIVATE boeken kijk bij agenda voor de komende sessies.
 • Wil je een LEAP SEMI PRIVATE ervaren in een zelf samengestelde groep of op locatie. Vraag gerust naar de mogelijkheden.
LEAP DUO
€ 333,-

LEAP Duo is een privé sessie voor twee personen. LEAP samen met een vriend, vriendin of levenspartner ervaren is een ervaring om nooit te vergeten. De muziek wordt afgestemd op de energie van beide deelnemers. Er is veel aandacht voor het proces en de integratie van de ervaring en energie. De sessie wordt gegeven op een prachtige locatie met een fijne sfeer.

LEAP 1.1
€222,-

LEAP 1.1 is een privé sessie. De Muziek wordt van te voren afgestemd op jouw essentie. Er is veel aandacht voor je individuele proces en integratie. De sessie wordt gegeven op een prachtige locatie met een fijne sfeer.

Back To Top
Meer weten?