fbpx Skip to content

Goddes Dance Workout ☥

Wat centraal staat tijdens de Goddes Dance workout is genieten! Het bewust voelen van je lichaam. Voelend bewegen op de muziek terwijl luistert naar je lichaam met al je zintuigen. Je traint het vertragen en het bewust aanwezig zijn. Op een hele zachte ongedwongen manier leer je jouw bekken, heupen en billen bewegen. Je gaat je spieren verlengen en versterken.  Door deze danslessen ervaar je opnieuw weer je vrouwelijke kracht.

Ik verklapte al dat er veel gedanst zal worden op African Beats. Maar ook op Latijns Amerikaanse muziek en Caribische muziek en eventuele andere muziek van natuurvolkeren. Soms kies ik ook voor jaren 60/70/80’s muziek of een mooi nummer van deze tijd en fijne High Frequentie music om op te ontspannen.

Er zal veel contact gemaakt worden met het bekkengebied.  In een stevig geaard bekken ervaar je veiligheid en zelfliefde. Je draagt jezelf. Als je verbonden bent met het hoofd, hart en bekken, dan ben je verbonden met jezelf. Dan kom je thuis in jezelf. Het bekkengebied is een plek waar veel mensen over het algemeen weinig aanwezig zijn. Werkelijk landen in je bekken schenkt je levenslust en levensvreugde.

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen! Danservaring is niet nodig. Corine legt iedere dansbeweging uit en alle dansbewegingen zullen regelmatig herhaalt worden, waardoor je de danstaal gaat integreren en ook echt gaat voelen in jezelf.

De les bestaat uit:
Warming up ( versterkende en verlengende spieroefeningen)
Goddes Dance
Cooling down ( oefeningen om meer lichaamsbewustzijn te ontwikkelen)
Ontspanning
Sharingcirkel

Na de danslessen is er ruimte om te delen met de andere  vrouwen over je ervaringen tijdens de dans en in het dagelijks leven. Dansen schenkt verbinding met elkaar.

Boek hier je proefles

“Feminine alchemy through dance”
A Return to Ecstasy

 

-Moved by the Goddes –

Back To Top
Meer weten?