fbpx Skip to content

Praktisch

Ik werk met trajecten omdat verdieping zorgt voor een langdurig resultaat. Het zorgt voor een blijvende transformatie. Het is geen quick fix, maar een duurzame en intensieve manier van begeleiding op maat. Het is een investering waar jij op langere termijn de vruchten van zal plukken.

De trajecten bestaan 10 sessies van 90 minuten.
Het tarief is 111 euro per sessie.

Het is mogelijk om in 2 termijnen te betalen.

Ik bied momenteel 5 trajecten aan.

We maken eerst een afspraak voor een inzichtsessie. In deze sessie bekijken we samen je hulpvraag en veranderwens. Tijdens deze sessie wordt vanzelf helder welk traject het meest resoneert en je maakt kennis met mijn manier van werken. Je beslist na de sessie of je instapt.

De 10 sessies worden bij de start van het traject binnen 3 maanden ingepland, zo ben je zeker van een goede opvolging. Aan het einde evalueren we samen het traject en op basis daarvan beslis je of je alleen verder kan of nog een aantal sessies nodig hebt om verder verdiepen. Dit kan wederom in een opvolging van 5 tot 10 sessies. Een losse sessie bedraagt 155 euro.

Ben je in loondienst? Weet dat de meeste werkgevers een persoonlijke bugdet hebben. Dit kan je navragen bij je HR Manager of leidinggevende. In de meeste gevallen worden deze persoonlijke ontwikkelingstrajecten vergoed.

Voor Wie?

Je bent bereid om te investeren in je persoonlijke groei en een meer vervuld leven. Klik dan op de onderstaande link om een afspraak te maken.
Ja, ik wil een afspraak maken!

Back To Top
Meer weten?