fbpx Skip to content

Holistische therapie

“De eerste stap begint bij jou, door je blik naar binnen te keren”

Vanuit het Holisme kijken we samen wat er leeft binnen in jou door verschillende lagen van bewustzijn aan te raken en deze te belichten. We kijken dus samen niet alleen naar de specifieke klacht, maar naar jou in zijn totaliteit.

fysiek
emotioneel
Mentaal
Spiritueel

Ik geloof dat als we alles in ons lichaam weer laten samenwerken: denken, voelen, ervaren en begrijpen, je helderheid krijgt en heelheid ervaart. Verstoringen in het systeem en lichaam lossen op. Als je inzicht krijgt in je manier van denken, handelen en doen kan je grote stappen maken in je groei.

“De verandering begint bij jou. Jij kan iedere dag opnieuw kiezen wat je wilt voelen, denken en zijn.”

Soms heb je daar een klein beetje hulp bij nodig en zijn zelfhulpboeken, een gesprek met goede vriend/vriendin, huisarts of psycholoog niet voldoende en voel je dat je wat anders nodig hebt om werkelijke bij de diepere lagen te komen van wie je bent.
Dit is de eerste stap in je heling. Want je laat het voelend weten, jouw intuitie weer toe. Hier gaan we mee werken, we geven je gevoelswereld weer te ruimte en laten haar spreken.

Ik bied je een veilige en warme bedding waarin je kunt onderzoeken en ontdekken. Ik luister en voel met je mee waar het knelt en belicht waar verstoringen zitten. Zo kom je op een authentieke manier tot innerlijke groei.

Ik zet verschillende tools in:

– Emotional freedom tapping
– Sedona methode
– Specifieke massage technieken
– Energiewerk
– Geleide meditaties
– klankschalen en andere instrumenten
– ademwerk
– schaalwandelen
– gesprekstherapie

Intuitief voel ik wat nodig is in het moment. Iedere sessie opnieuw. Ik stem af op mijzelf en jou en laat de behandeling ontstaan in het moment.

ik wil kennismaken met Corine

“Door het onbewuste bewust te maken ontstaat er ruimte om te groeien”.

Back To Top
Meer weten?